torsdag 27 mars 2008

Hemfärd om tre veckor

Idag hämtar vi ut de nya flygbiljetterna. Vi har ändrat till den 17 april till slut och det känns ganska bra. Vi har mentalt redan börjat avsluta vår Malaysiavistelse iom att vi har börjat fixa med lägenhet, förbereda med jobben, osv. Nu känns det mer som en väntan att få komma hem.

För någon dag sedan så hotade jag barnen, som inte var lydiga, med att om de inte skärper sig så stannar vi i Malaysia ett år till. Reaktionen blev "Wohooo!" vilket var lite oväntat med tanke på hur Jossan har varit förut. Men det känns bra för deras skull att åka hem, de är ganska less på att bara leka med varandra. Vi har dessutom varit sjuka lite från och till under ett par veckor så då blir det ju ännu tråkigare.

Som sagt så har det inte hänt mycket senaste tiden, jag har i princip bara pluggat och vilat. Anna har försökt hitta på saker med barnen trots att hon inte har mått så bra, tufft för henne.

Vi väntar på besked om en jättefin lägenhet i Örebro så vi går omkring och är nervösa hela dagarna. Jobbigt. Det var visning igår så svärfar och Ulla-Gun var våra representanter och de tyckte att den var otroligt fin. Hoppas, hoppas...

Annars så är det planering för att lämna allt, säga upp TV, internet, lägenhet, avyttra bilen, ge bort saker som vi inte vill ha med hem, osv. Så nu går det fort.

1 kommentar:

Anonym sa...

Längtar efter att se er igen! Året har verkligen speedat på. Det känns inte som om det är så längesedan ni åkte.

Kram kram Ingela i Storstan