onsdag 7 november 2007

Bio


I eftermiddags var vi iväg och såg "Bee Movie" med barnen. Barnen tyckte den var jättekul och jag tyckte att det var en av de roligaste filmer jag sett på länge. Kanske extra speciellt roligt när jag fick se den med originaltal, dvs. Jerry Seinfeld och Renée Zellweger, m.fl. Det är många skämt som försvinner i översättningarna. Men varför visar de reklam för hemska filmer innan de visar en barnfilm!? Vi fick sitta och hålla för öronen på barnen och de höll för ögonen.

Det som är lite tråkigt är ju att det är så dyrt att gå på bio här. 12:- för en vuxen... ;-) När vi stod och väntade på att få gå in så kom det en kille rusande förbi oss och satte upp en liten skylt på desken. På den så hade de skrivit numrena på våra biljetter och så en pil att vi skulle gå till höger. Anna gick dit med biljetterna. Det visade sig att de hade tagit fel pris på våra biljetter eftersom det var en premiär, så vi var tvungna att lägga till RM2. Så biljetterna kostade egentligen 13 spänn. Stort pådrag för 4 spänn kan man tycka.

Hett tips att se filmen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi var på bio med barnen nyligen här hemma i Sverige och såg Shrek 3 (huvaligen). Blev förvånad, för även här visar man diverse vuxenreklamfilm innan barnfilmen, allt från klart "vuxna" produkter till trailers för skräckiga filmer. Vi höll för barnens ögon/öron så gott det gick. De höll inte för någonting alls. :-D