tisdag 6 november 2007

Matvanor (Anna skriver)

Idag har jag fått lära mig vilken typ av mat "snacks" är och när man äter det. Allt som inte är ett mål, frukost,lunch och middag, är "snacks". "Snacks" kan vara kakor, chips, frukt, ja, något ätbart att att tugga på.
Jag fick även känna mig som superkvinnan när jag berättade för mina amerikanska tjejkompisar att jag lagar lunch varje dag, och ibland middag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!

Läser er blogg dagligen! Har själv bott i Asien åtta år(Thailand och Indonesien),så det är kul att läsa om er "acklimatisering" med öst..Ang snacks..Du tror inte att de sa "snack"? För det är ett vanligt engelskt/amerikandskt ord som betyder mellanmål. Och det kan ju vara vad som helst..

Ang. gördlar. Hur smal man än är blir man betraktad som tjock..Men ofta sägs det utan värdeladdning.(det är då min erfarenhet)Ungefär som att "du har blå ögon";sägs "du är tjock". Men visst svider det..

Men jag tror jag skrivit det tidigare..man får passa sig att stanna för länge,då vill man bara tillbaka!(eller;man vill inte åka hem) Jag längtar tillbaka hela tiden! Hälsningar från "avundsjuka" Susanna. Ang. Perhentian. Har varit på kecil. Helt underbart..suck..Koh Lipe såg inte helt fel ut heller ;-)Ha det så bra där!