lördag 12 april 2008

Snart hemfärd och Kenneths födelsedag

Nu är det inte många dar till hemfärd. Vi längtar efter Jonte, skulle nog kunna åka hem och hämta honom och åka tillbaka hit. Känns hemskt att lämna den här underbara värmen, att alltid kunna ha kjol eller shorts, att aldrig frysa(förutom på alla shoppingmalls). Ja, ja bara att inse att det är slut och att tiden gått fort.

Kenneth fyllde år förra helgen, han blev firad med varm choklad och macka på sängen, lunch, sen åkte vi till Baskin Robbins och åt glass och sa hejdå i våra hjärtan, eftersom det var sista gången vi åt där. På kvällen var vi ute med våra grannar, Susan och Kamel. Vi var till ett superlyxigt hotel och åt buffé. Surf turf mat och värsta dessrtbuffén, det var något för Anna det. Våra grannar går bara på fina hotel och äter, vilket inte vi gör så det var trevligt med omväxling.

I vårat condo är det en indier som har en liten närbutik. Han har även börjat sälja lunchmat. Man beställer dagen innan, sen kommer hans fru kl.13.00 med färdiga lunchpaket för 24 svenska kronor, indisk mat i olika varianter. Väldigt gott och 2 paket räcker för oss.
De sista dagarna här blir det bara indiskt, så att vi riktigt tröttnar på det. Jag hoppas vi tröttnar det för vi kommer längta såå mycket efter den maten annars. Jossan och Julia har inte tröttnat på kyckling och ris, det är fortfarande en favoriträtt.

Inga kommentarer: