söndag 13 april 2008

Tre dagar kvar...

Nu är det riktigt nära. Vi har packat det mesta nu och det blir en hel del övervikt. Vi får hoppas att de är på bra humör vid incheckningen för vi vet ju av erfarenhet att det kostar en massa att betala för övervikt.

Igår hade vi mys vid poolen. Vi badade sen åkte jag och flickorna till Pizza Hut och hämtade en stor pizza och så gick vi till poolen och åt och sen badade vi och solade lite mer. Trevligt.

Just nu är det en knallröd himmel vid solnedgången, väldigt vackert.

Annars är det hejdå som gäller till alla kompisar. Fullbokat med middagar tills vi ska åka. Idag var vi sista gången till kyrkan och sa hejdå till flera där. Koo var minsann lite tårögd... Brian trodde att han skulle komma till Norge eller Sverige nästa år inom jobbet så han kanske vi träffar då. Jason och jag hade en avskedsmatch igårkväll som han vann klart, tyvärr. Idag har Dave och Anna och deras varit här på middag och de kommer en sväng till innan vi åker också. Imorgon ska vi till Jason och Shannon för avsked. Kvinnorna kommer nog att ha gråtkalas. På tisdag ska vi träffa pastorn och några till på en middag. Onsdag ska vi träffa ägarna till lägenheten.

I fredags var jag iväg och skulle göra upp med TV- och internetabonnemanget. Jag hade räknat med att få betala sammanlagt 800:- eftersom avtalet var på ett år, men av någon konstig anledning så kom jag därifrån med 300:- på fickan istället...? Det var någon insats som jag betalat, och vi behövde knappt betala något för den återstående tiden. Vet inte varför men det var ju bra.

Torsdag morgon klockan 04:30 lämnar vi condot och åker mot flygplatsen. 15:05 (svensk tid) landar vi i Sverige. Overkligt. Om ni tittar lite till höger så ser ni att det är ganska stor skillnad i temperatur. Just nu 26 graders skillnad. Yikes!

Det blir ett par inlägg till efter vi har kommit hem förmodligen men sen är det slut med bloggandet. Vårat svenssonliv i Sverige är knappast intressant nog att läsa om.

Inga kommentarer: